Nieuws

annulering

Beste lid van “tuinhier” Ruiselede,

 

“Tuinhier” annuleert zijn activiteiten tot einde juni 2021. Dit betekent dat de voordrachten op maandagavond in “Den Tap”, het eetfestijn voorzien op zondag 6 juni in “Sport & Spel” en de drie aardebedelingen dit voorjaar niet doorgaan.

Deze beslissing bevestigt het nare voorgevoel dat we reeds uitdrukten begin januari in onze nieuwjaarsbrief. Het is, rekening houdend met de ervaring van de voorbije maanden, de voor de hand liggende optie.

We moeten verder proberen het virus de pas af te snijden. Als we nog enige tijd de maatregelen volhouden moet dit lukken. Indien de vaccinatiecampagne zijn “café zonder bier” reputatie van de voorbije weken achter zich kan laten, mogen we wellicht met zijn allen weldra op een verlossend spuitje rekenen.

We hopen om vanaf het najaar, als een vaccin iedereen de nodige bescherming heeft bezorgd, de draad van ons ons programma terug op te nemen. De eerstvolgende activiteit zou dan de voordracht zijn op 6 september over “onderhoud en vermeerdering van kamerplanten”.

We zien ernaar uit. Het wordt tijd.

Terug naar overzicht


Weersverwachting

Contact details
Secretariaat

De Meulemeester Geert
Ommegangstraat 14
8755, Ruiselede

Email: geert.de.meulemeester@belgacom.net
Tel: 051 68 76 43© Copyright 2014 by Tuinhier Ruiselede