Activiteiten

Aardstralen
DOOR WIE:  Guido Viaene
WAAR: LDC Den Tap
WANNEER: Maandag  2 Oktober
HOELAAT : 20:00 uur

DE WONDERLIJKE WERELD VAN AARDSTRALEN EN WATERADERS.

 

De interesse voor de “tuinhier”-voordracht over aardstralen en wateraders op 2/10/23 was groot. De spreker, Guido Viaene uit Handzame, kreeg de aandacht van een bomvolle zaal geïnteresseerde luisteraars. Het is nochtans een discutabel onderwerp: sommigen geloven steevast in het bestaan van deze natuurverschijnselen en hebben er ook de aanleg en gevoeligheid voor om deze te begrijpen en te lokaliseren (10 à 20 % van de bevolking), anderen stellen het met de nodige argwaan in vraag.

Wateraders en aardstralen, je kan ze niet zien, je kan ze niet vastpakken. Ze behoren tot de innerlijke wonderlijke energetische wereld van de aarde. Net zoals creativiteit, respect, empathie, intuïtie, zelfvertrouwen bij de mens ook onzichtbaar is en onstoffelijke materie is.

Vroeger (tot aan WO 1) werd er meer een beroep gedaan op de wichelroede om vóór het bouwen van een huis de kruispunten van wateraders te zoeken en daar een ideale steenput te metsen. Geen water? Dan ook geen bouwgrond! Volgens de spreker zou Vlaanderen over heel gezond (‘levend’) grondwater beschikken, te danken aan onze kleibodem. Helaas, heden ten dage zijn de normen van de natuur niet meer van tel en domineert het rekenkundig denken en de opbrengst van een stuk verkavelingsgrond waardoor woningen ingepland worden in waterader-rijke gebieden zonder rekening te houden met de schadelijke gevolgen op de gezondheid van de mens en met de stabiliteit van deze woningen. Nu kent bijna ieder huisgezin de luxe van leidingwater, de spreker noemt dit ‘dood water’ mede door alle chemische toevoegingen.

In hedendaagse woningen wordt soms gezocht naar aardstralen omdat de bewoners allerlei klachten ontwikkelen die de dokter niet kan oplossen: vooral slaapproblemen, onverklaarbare moeheid, verzuurde spieren, maagoprispingen, hoofdpijn, jicht, immuniteitsproblemen, krampen, ontstekingen, baby’s die de nacht voor dag nemen, fysieke en mentale onrust, … Eigenlijk een nog langere lijst dan hier vermeld, jammer genoeg.

Ook dieren zijn gevoelig voor aardstralen. Heel raar, maar dieren die veel zuren produceren in hun lichaam zoals de kat, muggen, vleermuizen, mieren, uilen, bijen en wespen zoeken de aardstralen op. Andere dieren zoals de hond (zeer goede aanvoeler), paarden, koeien, duiven en andere vogels en varkens zullen nooit vrijwillig boven een stralingszone verblijven.

 

Het feit dat duiven de vliegrichting naar hun hok vanuit een ver land kunnen aanvoelen, het feit dat zwaluwen ieder jaar vanuit Zuid Afrika hun nestje in onze tuin terug vinden, zegt veel over de innerlijke radar waarover sommige dieren (en mensen) beschikken.

Zuurminnende planten en struiken in de tuin gedijen goed in de omgeving van wateraders, denk maar aan de azalea, rhododendron, struikheide, dopheide, toverhazelaar, hortensia, brem, …. Een stukje haag dat ondanks herhaalde plant-pogingen altijd maar afsterft, we zijn er allemaal mee vertrouwd. Bij een type haag dat niet houdt van de zurigheid, kan een onderdoor lopende waterader de dader zijn.

 

Guido Viaene gaf ons ook zijn eigen visie mee over de hoge mate van elektrische spanning op ons lichaam, de ‘elektro smog’ genoemd. Smartphones, babyfoons, microgolfovens, smartwatches, hoogspanningskabels en alles wat bij deze moderne tijden hoort. We kunnen niet meer zonder maar onze eigen innerlijke stem fluistert ons wel in dat alle magnetische velden en stralingen die door deze apparaten ontstaan, draadloos of niet, een aanslag op onze gezondheid zijn.

 

Kunnen wij ons beschermen tegen aardstralen? Blijkbaar wel. Door onze woning te laten uitmeten en de stralingszone te herinrichten: een bed (deels) naar een andere hoek verplaatsen, de zetel die in de pechstrook staat een ander plekje geven, een soort straling absorberende folie onder je bed of je bureaustoel leggen, de “tuinhier”-tafelopstelling in zaal ‘Den Tap’ wat veranderen want ook daar gaf de wichelroede van dhr. Viaene aan dat het op een bepaalde plaats niet pluis zat… Voor ieder die er interesse in heeft of lessen wil volgen: de volledige uitleg vind je op www.aardstralen.be, de site van de “Academie voor Radiësthesie België en Nederland”.

 

Hou jullie gezond en wel !

Linda Herman

Terug naar overzicht


Weersverwachting

Laatste nieuws

Contact details                         De Meulemeester Geert                Ommegangstraat 14                      8755, Ruiselede                              Email:         geert.de.meulemeester@belgacom.net                                                                Volg ons nu ook op FACEBOOK                     

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090362029014


© Copyright 2014 by Tuinhier Ruiselede