Welkom

Ter verwelkoming

Beste tuinvrienden,

De doelstelling van deze website van "Tuinhier Ruiselede" is om u van zijn vruchten te laten genieten, onder de vorm van klare en efficiënte informatie over het wat, waar, wanneer, wie en hoe van alles wat reilt en zeilt in onze lokale tuinvereniging.

Toen gebeurde dat als lokale afdeling van de "Vlaamse Volkstuin".

De "Vlaamse Volkstuin" gaat voortaan door het leven als "Tuinhier".

"Tuinhier" wil een moderne en dynamische Vlaamse vereniging zijn, die er is voor elke tuinliefhebber die hier en nu bezig is met zijn geliefde hobby in al zijn vormen: in de moestuin, op de vensterbank vol bloemen, tussen de bessenstruiken, met het hoofd in het visvijvertje, bloemschikkend in de veranda, ... De vereniging doet dit voortaan onder haar nieuwe slogan "Wat je zelf tuint, is top".

gemeentehuis Ruiselede

De naamsverandering gaat niet alleen gepaard met een nieuwe slogan, ook het embleem is veranderd, de website werd bijgewerkt, het tijdschrift kreeg een facelift, de informatisering zette een stap vooruit en "Tuinhier" kreeg als onlangs erkende Vlaamse socio-culturele vereniging wat meer soortelijk gewicht, vooral financieel. Meer naambekendheid en verdere groei liggen in de lijn van de verwachtingen.

We doen ons best om deze webstek actueel te houden en staan open voor uw suggesties om "Tuinhier" en onze Ruiseleedse afdeling in het bijzonder een duwtje in de rug te geven. Steeds met de bedoeling om de tuinkennis en het tuingenot van elke liefhebber verder te laten ontbolsteren en onze vereniging leerrijk, volks, laagdrempelig en goedkoop te houden.

Het bestuur van de "Ruiseleedse Tuinhier".

 

Weersverwachting

Laatste nieuws

Contact details
Secretariaat

De Meulemeester Geert
Ommegangstraat 14
8755, Ruiselede

Email: geert.de.meulemeester@belgacom.net
Tel: 051 68 76 43© Copyright 2014 by Tuinhier Ruiselede