Welkom

Ter verwelkoming

Beste tuinvrienden,

 

“Tuinhier” is een dynamische Vlaamse vereniging zijn, die er is voor elke tuinliefhebber die hier en nu bezig is met zijn geliefde hobby in al zijn vormen: in de moestuin, op de vensterbank vol bloemen, tussen de bessenstruiken, met het hoofd in het visvijvertje, bloemen schikkend in de veranda, … De vereniging doet dit onder haar slogan “Wat je zelf tuint is top”.

Tot begin 2014 was de vereniging bekend als de “Vlaamse Volkstuin”. De naamsverandering naar “tuinhier” ging toen gepaard met een nieuw embleem en slogan, de website (www.tuinhier.be) werd bijgewerkt, het tijdschrift kreeg een facelift, de informatisering zette stappen vooruit en doet dit nog steeds. “Tuinhier” kreeg als erkende Vlaamse socio-culturele vereniging wat meer soortelijk gewicht, vooral financieel. Via zorgvuldig uitgewerkte beleidsplannen richt “tuinhier” zich naar de toekomst. Grotere naambekendheid en verdere groei liggen in de lijn van de verwachtingen.

 

 

gemeentehuis Ruiselede

De doelstelling van deze website van “tuinhier Ruiselede” is om u te verenigen en te ondersteunen in de uitoefening uw hobby, onder de vorm van klare informatie over het wat, waar, wanneer, wie en hoe van alles wat reilt en zeilt in onze lokale tuinvereniging.

We doen ons best om deze webstek actueel te houden en staan open voor uw suggesties om ons een duwtje in de rug geven. Steeds met de bedoeling om de tuinkennis en het tuingenot van elke liefhebber verder te laten ontbolsteren en onze vereniging leerrijk, volks, laagdrempelig en goedkoop te houden.

 

Het bestuur van de “Ruiseleedse tuinhier”,

Weersverwachting

Laatste nieuws

Contact details                         De Meulemeester Geert                Ommegangstraat 14                      8755, Ruiselede                              Email:         geert.de.meulemeester@belgacom.net                                                                Volg ons nu ook op FACEBOOK                     

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090362029014


© Copyright 2014 by Tuinhier Ruiselede