Nieuws

Vernieuwen lidgeld

Beste Lid,

We zouden deze uitnodiging voor het vernieuwen van het lidgeld 2021 kunnen beginnen met verontschuldigingen voor het fout lopen van ons werkingsjaar 2020. Het zouden excuses zijn zonder veel inhoud: de feiten zijn wat ze zijn. Geen van ons kon er iets aan veranderen.

"Tuinhier" verkoos om niet in te stappen bij de herstart van bijeenkomsten die, sinds begin september, opnieuw "coronaproof" mogen ingericht worden. De inhoud van het woord "coronaproof" werkte nog te veel argwaan. De dreiging was nog te zeer aanwezig.

Dit betekent niet dat "tuinhier" bij de pakken blijft zitten. Was het niet Albert Einstein die stelde: "Er zijn talrijke wegen naar geluk, één daarvan is ophouden met jammeren"? We werken hard om jullie vanaf begin 2021 te vergasten op een aantrekkelijk jaarprogramma.

Het lidgeld voor het werkjaar 2021 kan je betalen via overschrijving op het rekeningnummer BE10 8538 8727 5604 op naam van "Tuinhier Ruiselede".

Het lidgeld bedraagt, zoals vorig jaar, €20.

Voor dit bedrag ontvangt u een kwalitatief hoogstaand maandblad, samen met een waaier aan activiteiten (gratis voordrachten met tombola, tuinreis aan voordelig tarief, verkoop van potgrond en meststoffen aan de leden, ...).

De lidkaart van "Tuinhier" bevindt zich in het maandblad van februari. Aan deze lidkaart zijn kortingen verbonden in sommige grote tuincentra en bij toegang tot bepaalde tuinbeurzen.

Om tijdig met onze administratie rond te komen, vragen wij u om over te schrijven tegen uiterlijk 15 november aanstaande.

Wij danken u voor uw trouw lidmaatschap.

Het bestuur van "Tuinhier Ruiselede".

Terug naar overzicht


Weersverwachting

Laatste nieuws

Contact details                         De Meulemeester Geert                Ommegangstraat 14                      8755, Ruiselede                              Email:         geert.de.meulemeester@belgacom.net                                                                Volg ons nu ook op FACEBOOK                     

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090362029014


© Copyright 2014 by Tuinhier Ruiselede